Warmtepompen

Naast traditionele verwarmingsinstallaties die gebruik maken van aardgas, neemt het aantal alternatieve mogelijkheden toe. Een innovatief en duurzaam voorbeeld hiervan zijn warmtepompen, die bijvoorbeeld aardwarmte of buitenlucht omzetten in milieuvriendelijke verwarming en warm water. De pomp kan ook worden ingezet om uw woning te koelen.

Een warmtepomp kan hoog rendement leveren en is zeer geschikt om gedurende langere tijd op constante temperatuur te verwarmen. Uw woning dient hiervoor wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Denk aan de aanwezigheid van vloer-, wand- of lagetemperatuurverwarming en goede isolatie. De installatie van een warmtepomp is met name bij nieuwbouw of totaalrenovaties een geschikte oplossing, al dan niet in combinatie met andere, eventuele bestaande verwarmings- of warmwaterinstallaties.

Technisch Bureau Cox informeert u graag uitgebreid en geheel op maat over de mogelijkheden, voordelen en het onderhoud van deze duurzame verwarmings- en warmwaterinstallatie in uw woning.

Technisch bureau Cox warmtepompen