Van vloer- tot wandverwarming

Niets zo aangenaam uw huis met een druk op, of draai aan een knop te verwarmen. Wij adviseren u graag over de warmtebron die het beste aansluit op uw wensen, gezins- en woonsituatie, budget en smaak. Zo kijken we bijvoorbeeld kritisch naar uw wensen ten aanzien van de temperatuurbeheersing in uw huis, de isolatie en beglazing van uw woning. Maar ook naar de omvang van uw gezin en uw energieverbruik. Zodat we u altijd een goede en energiezuinige oplossing kunnen bieden. Variërend van cv-ketels tot traditionele (design)radiatoren, ventilatorconvectoren, vloer- of wandverwarming of een combinatie daarvan.

Wij vervangen, installeren en onderhouden de door u gekozen (centrale) verwarmingsinstallatie, leidingen en warmtebronnen en zorgen ervoor dat u overal in huis snel en eenvoudig de gewenste temperatuur kunt instellen voor optimaal wooncomfort.

Technisch Bureau Cox is erkend Nefit-dealer. Wij bieden een snelle en betrouwbare service bij onderhoud of storingen aan zowel Nefit-ketels als aan cv-ketels van andere leveranciers.

Technisch bureau Cox Van vloer- tot wandverwarming